Nya Vikingarna starter sin Norgesturnè i Grong


Når Nya Vikingarna til sommeren inntar Norge så er Grong stedet som først får besøk av den nye utgaven av Nordens største danseband gjennom tidene. Her skal Nya Vikingarna opptre som ett av flere band under dansefestivalen Camp Namsen som pågår fra 1. til 5.juni.

Nya Vikingarna skal spille under lørdagen, altså den 3.juni. Her skal de spille en konsert på halvannen time fra klokka 23 til 00:30. Oppvarmingsband er ingen ringere enn Becca og hennes backingband, som går på scenen klokka 21:30 og fortsetter en halvtime til etter Nya Vikingarna går av scenen fra 00:30 til 01.

Men det blir også dans og fest fredag den 2.juni, da spiller orkesteret Bjørnar`s fra klokka 21:30 til 23 da selveste Ole Ivars går på scenen og spiller fram til klokka 01.

Torsdag 1.juni starter festivalen så smått opp og da blir det også musikk, da med Jupingan fra Røyrvik.

Arrangør av Camp Namsen er bilforhandleren Namsen Auto og billetter kan du bestille via linkene under, ene linken gjelder for fredagen, den andre for lørdagen. Ytterligere info om festivalen finner du på Namsen Auto sin nettside som du finner via DENNE LINKEN.


Her kan du bestille billetter til fredagen
Her kan du bestille billetter til lørdagen
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits