Vesterålsrock 2017

Fra 2. til 4.juni går årets utgave av dansefestivalen Vesterålsrock av stabelen på Sortland i Vesterålen, en festival som er rusfri og som har ekstra fokus på barn og ungdom.

I år er det den nordnorske gruppa Lady & The Roosters og den franske rock`n roll'eren Nico Duportal & His Rhythm Dudes som sørger for dansemusikken. Så her blir det alt fra rock'n roll, blues, swing, country og pop å boltre seg til på dansegulvet. For de dansebandfrelste er det også verdt å nevne at en av medlemmene i Lady & The Roosters er ingen ringere enn Lars Petter Dahl, som mange kjenner som frontfiguren i det nordnorske dansebandet Rikingan.

Det hele starter opp fredag 2.juni klokka 19:30 med et bli kjent-kurs i samfunnssalen på Sortland. Deretter fortsetter man med bli-kjent fest med ballkort og flere DJ'er som styrer musikken, dette skjer fra klokka 21 til 01 på natta.

Lørdagen blir det diverse kurs på formiddagen fra klokka 10 og utover hele dagen og ettermiddagen fram til klokka 16:30. Fra klokka 21 til 01 blir det livemusikk og dans med både Nico Duportal & His Rhythm Dudes og Lady & The Roosters. Fra klokka 01 og videre utover natta blir det så nattrock med "Stylish" som tema.

Søndagen byr man på diverse kurs og dansekafè på dagtid og fra klokka 14:30 til 17 blir det diverse utflukter og aktiviteter som betales av den enkelte. Fra klokka 19 til 20:30 blir det så festmiddag med pent antrekk før det fra klokka 21 til 01 blir ball med begge bandene og artistene fra lørdagen.

For priser og ytterligere info kan du laste ned pdf-fila som du finner VIA DENNE LINKEN hvor du kan lese det fullstendige programmet for hele helga.

Arrangører er også denne gangen Vesterålsrockeran ved kontakperson Jørgen Ellingsen(tlf. 92423922).

Én kommentar

Jørgen Ellingsen

28.03.2017 kl.17:12

Norges artigste dansearrangement?

Skriv en ny kommentar

hits