Sommernatt i Froland 2017

Fra 22. til 25.juni går årets utgave av danse- og musikkfestivalen Sommernatt i Froland av stabelen i Øynaheia på det blide sørland. Noen artister er gjengangere fra i fjor, andre er helt nye for året.

De som opptrer under Sommernatt i Froland i år er Anne Charlotte Fremmegård og 2gether på torsdag, fredag og lørdag, Rolf Egil Johnsen på torsdag, Arly Karlsen med sønner på fredag, Sønner av Froland på torsdag og fredag, og på lørdag kommer selveste Contrazt.

I tillegg blir det også i år en egen talantiade for nye stjerneskudd på artisthimmelen. Finalen her går av stabelen fredag 23.juni klokka 13. 

Prisene for dagspass er kr. 200,- for torsdag, kr. 300,- for fredag og kr. 350,- for lørdag. Festivalpass for hele festivalen koster kr. 600,- og plass til campingvogn/bobil koster kr. 150,- inkl strøm og kr. 50,- for telt. Billetter kan kjøpes ved inngangen.

For ytterligere info kan du besøke nettsidene www.bjorkeskogen.com og www.sommernatt.com. Kontaktinfo til overnattingssteder i nærheten, spilletider osv finner du på arrangementets eventside på Facebook VIA DENNE LINKEN.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits