Kurs i Fox på Vinger Hotell i Kongsvinger

Helga fra 18. til 20.august arrangeres det kurs i fox på Vinger Hotell i Kongsvinger i regi av FoxFusion og Glade Dansevenner.

Her blir det kurs på tre ulike nivåer, både grunnkurs, videregående og avansert. Kursene pågår fra klokka 10 til 16 både lørdag og søndag, og det blir avbrekk med lunsj mellom klokka 12 og 13 begge dager. 

Prisen for kursene er kr. 850,- for grunnkurs og videregående(enten eller) pr person, avansert koster kr. 950,- og begge prisene inkluderer lunsj. Kursavgiften må forhåndsbetales innen 20.juli til kontonummer som man får oppgitt ved påmelding. 

For påmelding kan man kontakte Ingrid Hoelser enten via privat melding på Facebook eller på SMS til tlf. 99045237. Det er ønskelig at man melder seg på som par, da man ønsker så jevne par som mulig, men om man ønsker å melde seg på alene så får man plass så fort man har en ledig partner på plass. For avansert kurs er det kun mulig å melde seg på som par. Når man melder seg på så bes man opplyse om hvilket kurs man ønsker å delta på samt informere om eventuelle allergier med tanke på lunsjserveringen.

Det blir også dansefest med Pia Pihlgrens på samme sted lørdag 19.august, mer info om dette kommer jeg tilbake til i løpet av sommeren, men siden det allerede begynner å bli en del påmeldinger på kursene så ønsker imidlertid arrangøren å gå ut med kursinfo allerede nå.

Mer info om overnatting og andre ting finner du på kursets egen eventside på Facebook som du finner via DENNE LINKEN.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits