hits

Lene Holme - Gi' mig et kram


Danske Lene Holme kom nylig ut med albumet "Gi' mig et kram", ei plate med totalt 16 tradisjonelle dansebandlåter med fengende melodier og super dansetakt.

Lene Holme har vært ute med 6 album tidligere, så dette er det 7. i rekken. Her har hun vært i Worm Studiet i Hjørring med Jørn Worm som tekniker. Hun har også med seg et knippe studiomusikere, slik som Bent Ove Sørensen på gitar og kor, Erik Ejstrup på bass og kor og Jørgen Larsen på keyboard og kor.

Plata inneholder totalt 16 spor som sagt, og dette er i hovedsak nyskrevne låter fra både danske og svenske låtskrivere, slik som Åsa Karlström, Mats Larsson, Jesper Christoffersen, Renè Taagehøj og Thomas Berglund.

Fra plata har jeg valgt ut følgende tre spor til ukens presentasjon:

Den frække dreng i klassen - Dette ble raskt en av mine klare favoritter på plata, en skikkelig swingende og uptempo låt som er signert Jesper Christoffersen og Keld Heick.

Gi' mig et kram - En låt i middels tempo som også er tittelkuttet på plata.Her er det Mats Larsson og Lonnie Kjer som er opphavsmenn.

Rock'n' roll på Vesterbro - Dette er skikkelig heftige saker, nok en glad og uptempo låt som også festet seg raskt i hodet. Helt klart en favoritt for meg dette også, og denne er skrevet av Jesper Christoffersen og Keld Heick i likhet med den første låten jeg spilte.

Jeg må si jeg ble positivt overrasket og mektig imponert da jeg puttet Lene Holme sin nye plate i CD-spilleren, for her kom den ene "gromlåten" etter den andre og jeg storkoste meg hele plata igjennom. Det var rett og slett mye bedre enn forventet, og jeg må si at det var vanskelig å finne noen dårlig eller middelmådig låt blant materialet her. Jeg syns også selve produksjonen er veldig god, det samme er Lene sin vokalprestasjon, så jeg fant fort ut at dette måtte gi toppscore på terningen, med andre ord en skinnende blank 6`er. Dermed er det bare å gratulere Lene Holme med en fremragende prestasjon både i studio og under planleggingsfasen, for med låtvalget har hun utvilsomt truffet innertier. Bra jobba, både Lene og folka i Worm Studiet!

Besøk Lene Holme sin hjemmeside

Én kommentar

Poul Kragh

05.05.2017 kl.21:31

Rigtig dejlig og skøn CD med Lene Holme, man kan kun blive i godt humør 🎤🎶👍👍

Skriv en ny kommentar