Espen vikar for Tore

I forbindelse med at Tore Halvorsen skal hjerteopereres den 21.mai så har Ole Ivars hyret inn den de mener er landets beste Ole Ivars-tolker som vikar, nemlig Espen Hagen Olsen fra Sogns og Duo'Je.

Espen Hagen Olsen startet sin karriere i Duo'Je sammen med Frode Bratlistuen tidlig på 2000 tallet, før han få år senere fikk engasjement i dansebandet Sogns hvor han har gjort stor suksess med sin folkelige stil og sin fløyelsmyke stemme. I 2008 var han også en av artistene på den 21. plata i Frem fra Glemselen-serien.

William Kristoffersen sier til NRK at ingen annen vokalist kjenner repertoaret til Ole Ivars bedre enn nettopp Espen, i tillegg til at han også er en fin fyr og en dyktig sanger. Dette er et utrolig bra skussmål å få fra Norges mest anerkjente dansebandprofil, og Espen selv sa ja med en gang, men legger til at det blir store sko å fylle og at mange blodfans kanskje er skeptiske og lurer på hvordan dette vil bli. 

Tore Halvorsen skal operere en hjerteklaff som ikke fungerer som den skal og i følge Tore selv så er dette ganske alvorlig. Han håper likevel at sykeperioden ikke vil bli for langvarig og at han aller helst skulle vært tilbake ved mikrofonen om ei uke...så raskt går det neppe, men Espen er ihvertfall klar for å bruke sommeren sin på å turnere rundt med Norges største danseband.

Siden For Swingende har fulgt Espens karriere ganske tett helt siden starten og i tillegg trakk litt i trådene for å få Espen inn i dansebandbransjen, så skal vi også prøve å følge opp engasjementet hans i Ole Ivars med et radioinnslag i løpet av forsommeren, dersom vi får til dette. Jeg vil ihvertfall ønske Espen all lykke til som Tores stedfortreder og jeg er temmelig sikker på at han vil utføre jobben med bravur!

Les mer på NRK sin nettside

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits