Dansegalla i Skedsmohallen

Fredag 22. og lørdag 23.september blir det dansegalla i Skedsmohallen utenfor Lillestrøm i regi av den kjente ringreven Tom Finne, som var en ivrig dansegalla-arrangør på 90 tallet, denne gang i samarbeid med Sturla Rosø.

Det som er spesielt med denne gallaen er at fredagen er øremerket de som har nedsatt funksjonsevne og deres ledsagere, og her blir det både rusfritt arrangement og ingen nedre aldersgrense. Ledsager kommer inn gratis ved å fremvise gyldig ledsagerbevis. På denne kvelden er det Gutta fra Scandinavia som spiller opp, med Terje Mårstad og Steinar Storm Kristiansen i besetningen. Det hele pågår fra klokka 18 til 21 mens dørene åpner klokka 17:30.

På lørdagen er det en mer tradisjonell dansegalla som står på menyen og da med to band på scenen, nemlig Gutta fra Scandinavia fra fredagen og i tillegg "spellemanna fra skauen", også kjent som Ingemars...Her varer festen fra klokka 20 til 01:30 og dørene åpnes klokka 19. Aldersgrensen denne kvelden er satt til 20 år.

Billettprisene er kr. 250,- for fredagen ved forhåndssalg og kr. 300,- ved kjøp i døra. Lørdagen er prisen kr. 340,- ved forhåndssalg og kr. 380,- ved døra. Billetter vil bli lagt ut for salg hos www.ticketmaster.no og på tlf. 815 33133.

Det blir salg av både pizza, pølser, vafler, kaffe og brus, og på lørdagen blir det også salg av øl og vin.

Lørdagen blir det også satt opp buss fra Kongsvinger og Bjørkelangen med retur etter gallaen. Mer info om dette og mer til finner du på www.dansgalla.com som er dansegallaens egen hjemmeside.

Én kommentar

trine sameien

20.06.2017 kl.16:39

kommer klokka 6

Skriv en ny kommentar

hits