hits

Nytt album fra Ninnas

Den 16.juli slipper svenske Ninnas et nytt album på det nystartede, norske plateselskapet Tonal.

Tittelen på den nye plata er blitt "Vår egen väg" og dette er et album som inneholder totalt 13 låter, hvorav 12 er helt nyskrevne. En av låtene er også en duett med Donald Laitila som til vanlig synger i Donnez.

Undertegnede har forhåndslyttet på et par av sporene og kan fastslå at dette lover meget bra, og er resten av plate like god, så snakker vi her om et meget sterkt produkt som kommer til å score høyt på terningen her i For Swingende når jeg skal presentere plata på radioen til høsten.

Ninnas har forøvrig vært ute med flere flotte plater tidligere og Ninna Lindgren som synger i bandet har en myk, feminin og behagelig stemme som også har sitt eget særpreg som gir Ninnas sin musikk et eget uttrykk og sitt eget sound, selv om stilen er ganske så tradisjonell dansebandmusikk som vi kjenner godt fra en rekke andre svenske band også.

Ninnas består foruten Ninna(som egentlig heter Pernilla) også av Mats Lindgren, Ivan Tcvetkow, Fredrik Lindbäck og Anton Dimitrov, og orkesteret har sitt utspring i Anderslöv like ved Trelleborg i Skåne.

Besøk Ninnas sin hjemmeside

Én kommentar

Ninna

14.07.2017 kl.19:12

Tack för de fina orden!

Välkommen alla in på vår hemsida!

Kram Ninna

Skriv en ny kommentar