Dansegalla i Skibotnhallen

Lørdag den 9.september blir det ny dansegalla i Skibotnhallen i Troms med to nordnorske band på scenen, nemlig Rikingan og Saturn.

Dansen starter klokka 20 på kvelden og varer til klokka 02 på natta, mens dørene åpnes for publikum klokka 19:30. Billettene koster kr. 400,- pr stk og kan fra 1.august kjøpes hos Joker Skibotn, Statoil Skibotn, Olderelv Camping eller via e-post til post@skibotnhallen.noMan kan også betale billettene via Vipps, da vippser man til nr 29599.

Dette er forøvrig også en kombinert dansegalla og bobil/caravantreff, så derfor er det også muligheter for å parkere campingvogn eller bobil i tilknytning til hallen. For nærmere info om dette kan dere ringe Erling Harkinn på tlf. 91554497. Det blir tilgang til strøm så langt beholdningen rekker, men kun ladestrøm. 

Her blir det full fest og "hålligång" som svenskene sier, så enten du kommer med eller uten campingvogn, så er det bare å sette av 9.september i kalenderen dersom du befinner deg nordpå og danse høsten inn med to av Nord-Norges beste danseband.

Besøk gallaens eventside på Facebook 
Les mer om gallaen på Skibotnhallen sin nettside

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits