Støttekonsert for Nye Bjerkreimshallen

Lørdag den 26.august arrangeres det støttekonsert til inntekt for Nye Bjerkreimshallen på Vikeså som brant i vinter og som regnes med å være gjenoppbygd i 2018. De som bidrar med det musikalske denne kvelden er duoen Rabalders og gruppa Haugedøldan, og festen foregår på Samfunnshuset i Vikeså.

Dørene åpnes klokka 19:30 og dansen varer til klokka 01 på natta. Billettene koster kr. 350,- pr stk og disse kan bestilles hos Billetto.no som du finner via direktelinken nederst i denne saken. Det blir også salg av mat og drikke og det er 18 års aldersgrense. Forhåndssalget av billetter pågår fram til 25.august klokka 24.

Hva bandene angår så er Rabalders en duo som består av tidligere Vestnorge-vokalist Øyvind Eikre og Harald Undheim. Disse spiller variert dansemusikk med hovedvekt på country, danseband og gamle hits. Haugedøldan på sin side er et coverband fra Grøsfjell i Helleland som spiller norske og engelske slagere fra 60 tallet og fram til i dag innen genrene rock, blues, country og pop.

Bli med og støtt opp rundt gjenreisingen av Bjerkreimshallen du også og møt opp og dans deg svett denne siste lørdagen i august!

Besøk arrangementets eventside på Facebook
KJØP BILLETTER FRA BILLETTO.NO VIA DENNE LINKEN

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits