13-festivalen - god dansemusikk tre dager til ende

Fra 17. til 19.august går 13-festivalen av stabelen nettopp på Tretten i Gudbrandsdalen, og på scenen møter vi nordiske danseband av beste merke.

Hør bare her: Torsdag 17.august kommer svenske Holidays og gruppa Brandson, hvor sistnevnte er et ubeskrevet blad for undertegnede. Fredag 18.august spiller svenske Donnez og lokale Contiki og lørdag 19.august er det Ingemars og igjen Contiki som holder dansefoten i gang. I tillegg kommer også et knippe andre artister og underholdere.

Dansen varer fra klokka 20 til 02 alle kveldene og billettprisene er kr. 350,- for torsdag og fredag og kr. 400,- for lørdagen. Man kan også kjøpe gjennomgangsbillett for hele festivalen for kr. 900,- mens billett som kun gjelder fredag og lørdag koster kr. 650,-. Øvrige priser for camping og overnatting etc finner du på festivalens nettside via linken nederst i denne saken.

Det hele foregår forøvrig i tilknytning til Bådstø Camping og Tretten Kro og Motell som ligger rett ved siden av E6 når du passerer Tretten og avkjøringen til Tretten sentrum.

Les mer på 13-festivalen sin nettside via denne linken

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits