hits

Eldorado - Boogie shoes(Demo)

Duoen Eldorado, som har medlemmer fra begge sider av Mjøsa, har nylig vært i sitt eget hjemmestudio og produsert en ny demo-CD med 8 varierte og fine danselåter.

Eldorado har drevet på siden tidlig på 90 tallet og består for tiden av Merethe Telum fra Toten og Morten Bjerke fra Hamardistriktet. Merethe er duoens hovedvokalist  men Morten synger også litt innimellom, i tillegg til at han også trakterer keyboard og torader.

Den nye demoen til Eldorado inneholder som sagt 8 låter, her finner vi tradisjonelle, norske dansebandlåter som "Frydenlund" fra Vagabond og "Enkel mænn" fra Dænsebændet i tillegg til internasjonale slagere som "Crazy little thing", "Southern streamline" og "Sweet home Chicago". Liker du som meg å småkline litt på dansegulvet vil du nok sette ekstra stor pris på Eldorado sin tolkning av "If tomorrow never comes"...den er perfekt for en god "tryckare" mot slutten av kvelden.

Merethe synger på de fleste låtene og hun har en personlig og myk stemme med et tydelig særpreg, ja hun skiller seg litt ut i mengden kan man si, og det er absolutt ikke negativt ment. 

Her i For Swingende jobber jeg med å få til et nytt intervju med Merethe og Morten i løpet av sensommeren og da vil du også få høre noen smakebiter fra plata i en av mine radiosendinger. Jeg har hatt Eldorado i studio flere ganger før, men nå er det noen år siden sist så da syns jeg det er på tide med en prat igjen.

Les mer på Eldorado sin hjemmeside via denne linken
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar