hits

Hyllestkonsert til Sven-Ingvars og Torry Enghs på Skreia

Lørdag 21.oktober arrangerer Totenpopens Venner hyllestkonsert for både Sven-Ingvars og Torry Enghs på Skreia Kulturhus.

Her skal Espen Hagen Olsen, kjent fra Sogns og vikariat i Ole Ivars, tolke Sven-Ingvars sammen med Tommy Øiamo med band. Bandet skal også hylle Torry Enghs med en del låter fra deres karriere, og hvem er vel bedre til det enn nettopp Tommy Øiamo som var den aller siste vokalisten i Torry Enghs før de la inn årene.

Programleder for showet er Sigbjørn Hemstad, og hold deg fast, for undertegnede skal også medvirke med litt mellomprat sammen med Sigjørn, i tillegg til at jeg også har fått oppdraget med å være DJ for dansemusikken etter showet og som skal pågå fram til klokka 01 på natta. Det hele starter opp klokka 17 på ettermiddagen med både konsert og en historisk utstilling i tillegg til at det blir servering av både øl, vin, brus og snacks, og som sagt dans til undertegnedes platesamling etter showet.

Billettene koster kr. 250,- + avgift ved forhåndskjøp hos Ticketco, mens ved døra koster det kr. 300,- om du venter med å kjøpe billett til du kommer.

Er du fan av enten Sven-Ingvars eller Torry Enghs, eller bare glad i god dansemusikk, så bør du absolutt innfinne deg på Skreia Kulturhus denne oktoberlørdagen. Vi som skal delta kommer til å gjøre alt vi kan for å skape en minnerik og festglad aften for dere som kommer og hører på.

Besøk arrangementets eventside på Facebook via denne linken
KJØP BILLETTER FRA TICKETCO VIA DENNE LINKEN

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar