Dansegalla i Skaunhallen

Lørdag den 21.oktober blir det ny dansegalla i Skaunhallen i Buvika med alltid like populære Dænsebændet sammen med duoen Contiki på scenen.

Her møtes noe av det ypperste vi har av dansemusikk fra Mjøsområdet til en heidundrande fest for danseglade trøndere. Det hele starter opp klokka 19 på kvelden, det er ihvertfall da dørene åpnes, men musikken begynner nok litt senere. Billetter kan forhåndskjøpes hos Coop Marked Skaun, Best Børsa, YX Buvika og Esso Melhus til kr. 350,- pr stk. Billettsalget her starter den 1.september, og billetter kan også kjøpes via www.ticketmaster.no fra samme dato. Blir det billetter til overs selges disse ved inngangen fra klokka 19 på arrangementsdagen og koster da kr. 400,- pr stk.

Arrangementet har 18 års aldersgrense og har skjenkebevilling for øl og vin. Det blir også salg av mineralvann, kaffe, spekemat og pølser. Det er også garderobe på stedet for de som ønsker å benytte seg av det. Det er ikke mulig å reservere bord og det benyttes bongsystem ved kjøp av mat og drikke i tillegg til at man også har kortterminaler på stedet.

Her er det bare å sette av 21.oktober i kalenderen og bli med å svinge seg til førsteklasses dansemusikk denne nest siste lørdagen i oktober.

Besøk gallaens eventside på Facebook

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits