hits

Mona G - Den bästa tiden i mitt liv / The last thing on my mind

Velkjente Mona Gustafson, som artist kjent som Mona G, kommer i slutten av september ut med et nytt album med både nye låter og nyinnspillinger av gamle låter fra hennes lange karriere. Som en forsmak på plata har hun og plateselskapet Atenzia sendt ut en to spors singel med en svensk og en engelskspråklig melodi.

Den nye plata kommer til å inneholde 10 låter, hvorav 8 er skrevet av Mona selv. Plata er innspilt i Nashville, det er ihvertfall der musikkbakgrunnene er spilt inn med en rekke anerkjente amerikanske musikere i studio. Smakebitene som ligger på singelen er "Den bästa tiden i mitt liv", som er en fin og countryduftende ballade som Mona har skrevet selv, samt "The last thing on my mind" som er en låt som Mona spilte inn i svensk språkdrakt i 1983, men som hun denne gangen har valgt å synge inn med originaltekst. Sistnevnte er en låt som Tom Paxton opprinnelig skrev og spilte inn i 1964, og som en rekke andre artister har covret i ettertid.

Mona synger like overbevisende som før og stilen og soundet hennes vil nok også de fleste kjenne igjen, selv om det kanskje er blitt enda sterkere countrysound enn tidligere med tanke på hvor plata er spilt inn.

Det hele slippes på markedet den 22.september og begge de to første singellåtene vil bli å høre i For Swingende i løpet av september og oktober, også kommer jeg med en nærmere presentasjon av hele plata når denne er klar og ankommer vår redaksjon.

Besøk Mona G sin hjemmeside

4 kommentarer

sisselgu

09.09.2017 kl.08:49

Spennene skal følge med jeg .

Dagens innlegg Å være kreativ er ute på bloggen vil du lese .

Ha en super Lørdag

Fra Sissel

For Swingende

10.09.2017 kl.02:43

sisselgu: Vakkert bilde av deg på bloggen din Sissel! Hyggelig at du følger med meg!

sisselgu

10.09.2017 kl.23:38

Tusen takk :)

For Swingende

10.09.2017 kl.23:41

sisselgu: Bare hyggelig Sissel!

Skriv en ny kommentar