hits

PK & Dansefolket og Eldorado i For SwingendeI ukens utgave av For Swingende får du blant annet presentert den nye plata til PK & Dansefolket i tillegg til et intervju og noen nye låter med dansebandduoen Eldorado fra Mjøstraktene.

PK & Dansefolket kom på forsommeren i år ut med albumet "Rein magi" som også markerer bandets 15 års jubileum nå i 2017. Som vanlig har PK Støbakk samlet et knippe nyskrevne låter i velkjent PK-stil og det hele har blitt riktig så bra, som seg hør og bør når PK'en lager plate. Fra denne plata får du i ukens sending høre tre smakebiter.

Vi får også besøk av dansebandduoen Eldorado i studio denne uka, og Merethe Telum og Morten Bjerke som står bakom Eldorado byr også på noen helt nyinnspilte låter som de har gjort i sitt eget hjemmestudio. Intervjuet med Eldorado kan du også høre via Youtube-videoen nederst i denne saken, men vil du høre musikken også, så må du lytte til radiosendinga.

Eller blir det ny musikk fra Dagfinn Gården og nostalgihjørne med Sandsværgutta fra Buskerud anno 1982, for å nevne noe.

Her finner du sendetidene til For Swingende på de ulike radiostasjonene
Besøk Eldorado sin hjemmeside


HØR INTERVJU MED ELDORADO:
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar