Dansegalla i TromsøLørdag den 28.oktober blir det dansegalla på Clarion Hotel The Edge i Tromsø med to av landets mest populære danseband på scenen, nemlig Contrazt og Ingemars.

Gallaen starter opp klokka 21 på kvelden mens dørene åpnes klokka 20, og det hele avsluttes klokka 02 på natta. Billettene koster kr. 470,- pr stk og kan bestilles fra billettjenesten Hoopla som du finner via linken nederst i denne saken. Det tilbys også hotellovernatting som også kan bestilles via Hoopla, men dette inkluderer ikke inngangsbillett til dansen så dette må kjøpes separat.

Det reklameres med stort dansegulv og man har også noen sitteplasser til rådighet, men ikke til alle, så derfor oppfordres man til å møte opp tidlig for å sikre seg plass. Ellers så kan man, om man vil, innta en bedre middag i hotellets restaurant, Kitchen & Table, i forkant av dansen dersom man ønsker det. 

Garderobeavgiften er kr. 30,- og aldersgrensen er satt til 20 år.

Contrazt og Ingemars har du garantert kjennskap til fra før, så de skal jeg ikke bruke spalteplass til å beskrive, men at det er snakk om to store publikumsmagneter er det ingen tvil om, og nettopp derfor er det lurt å være tidlig ute med både billettbestilling samt å møte opp i god tid på selve festkvelden dersom man ønsker sitteplass.

Clarion Hotel finner du forøvrig på adressen Kaigata 6, 9008 Tromsø.

Besøk gallaens eventside på Facebook
KJØP BILLETTER HOS HOOPLA VIA DENNE DIREKTELINKEN

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits