hits

UKENS PROGRAM UKE 41: Arne Mørch og Hedersmenn i For SwingendeI ukens utgave av For Swingende får du blant annet presentert den nye plata til Hønefoss-mannen Arne Mørch i tillegg til to låter med den nystartede gruppa Hedersmenn fra Østlandsområdet. Og både Arne og Hedersmenn stiller i studio til intervju.

Arne Mørch, som til daglig reiser rundt med allsang-programmet "Minnenes melodier", er ute med nytt album i disse dager der han har samlet en rekke kjente, norske slagere som han har gjort sine egne dansbare versjoner av. Fra denne plata får du i ukens sending høre tre smakebiter i tillegg til et lengre intervju som du også kan høre via Youtube-videoen nederst i denne saken.

Gruppa Hedersmenn er et forholdsvis nystartet band med medlemmer fra ulike kanter av Østlandet som spiller musikk innen countryrock-genren, men som også er veldig dansbar i formen og derfor et band jeg gir innpass her i For Swingende, selv om de ikke er som noe typisk danseband å regne. I ukens sending får du høre de to låtene som bandet har spilt inn hittil og to av medlemmene, Roger Solberg og Terje Bratlistuen, kommer i studio for å fortelle litt om bandet og for å snakke litt om en spillejobb de skal ha på Gjøvik den 14.oktober. Også dette intervjuet kan du lytte til via Youtube-videoen nederst i denne saken, men vil du høre musikken også, så må du høre på radiosendinga.

I nostalgihjørnet vårt møter vi denne uka Stavanger-bandet Staccato og hører et par låter som de spilte inn på plate i 1976.

Du får også premiere på en helt ny låt fra den kommende plata til Anne Nørdsti som aldri er spilt på radio tidligere, og du får også en smakebit fra den kommende plata til svenske Micke Ahlgrens.

Her finner du sendetidene til For Swingende på de ulike radiostasjonene
Besøk Arne Mørch sin hjemmeside
Besøk Hedersmenn sin Facebook-side

HØR INTERVJUER MED HEDERSMENN OG ARNE MØRCH:


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar