hits

Nytt album fra Anne Nørdsti

Den 20.oktober slipper Anne Nørdsti sitt nye album med tittelen "Få'kke lokke meg" som er Annes første nye album på tre år.

Undertegnede har fått lov til å prøvelytte på den nye plata og kan si såpass som at dette er meget bra og at Anne tydeligvis har gått litt mer "back to basic" rent stilmessig om man sammenligner med hennes to seneste utgivelser. Noen nye låtskrivere er det imidlertid å se på coverinnlegget denne gangen, slik som Roy Erik Hansen og Ørnulf Juvkvam Dyve, men vi finner også en rekke kjente navn på plata, mange fra Sverige, mens Erland Kjeldsen, fast bidragsyter på de fleste av Annes tidligere album, også er med denne gangen.

Plata vil inneholde totalt 12 låter og produsenter har denne gangen vært Annes egne musikere, Stein Tore Sønsteli og Bjørn Løvås. "Ammetåke", "Du skal slå deg på brøstet" og "Alle er unike" er bare noen av de mange spennende titlene på plata, sistnevnte vil du garantert kjenne igjen fra Sverige og 90 tallet.

Jeg skal ikke røpe så mye mer enn dette inntil jeg skal presentere plata på radioen rett etter releasen den 20.oktober, men i ukens sending nå i uke 41-2017 vil du få en liten prøvesmak på plata, så gå ikke glipp av den.

Allerede nå kan du forhåndsbestille et fysisk eksemplar, dersom du følger linken under som leder til nettbutikken CDON.

Besøk Anne Nørdsti sin hjemmeside
BESTILL PLATA FRA CDON VIA DENNE LINKEN

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar