hits

Björn Björklund slutter i Holidays - starter eget band

Den populære og folkekjære Holidays-vokalisten, Björn Björklund, har nå bestemt seg for å slutte i Värmlandsbandet Holidays med umiddelbar virkning og heller satse på et helt nytt band som skal hete Björn Björklund Band(BBB).

I Holidays kommer Björn til å bli midlertidig erstattet av 44 år gamle Fredrik Gustavsson, som tidligere har fartstid fra blant annet Tommy Bergs. Fredrik kommer til å ha en liten førpremiere med Holidays allerede nå lørdag den 21.oktober på en spillejobb i Vestfossen her i Norge. På bandets planlagte spillejobber den 27. og 29.oktober så er Fredrik forhindret, så der jobber man med å finne en annen løsning. Men, Fredrik skal i første omgang bare være en midlertidlig vikar og derfor kommer Holidays til å ta en endelig beslutning ved nyttår om han skal fortsette eller ikke.

Hva Björn Björklund angår så skriver han på sin Facebook-side at hans nye band har vokst fram i løpet av sommeren som har vært og at han lenge har kjent at han vil gjøre noe nytt. Han vil også takke gutta i Holidays og ønske dem lykke til videre, og legger til at han selvsagt kommer til å savne dem.

(Kilde: Holidays og Björn Björklund sine sider/profiler på Facebook)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar