hits

Bhonus gjenforenes for en kveld - og nye låter er uteDet svenske dansebandet Bhonus som la inn årene i 2012 kan nå meddele at de kommer til å gjøre en enkeltstående gjenforening på en eller annen danseplass i Sverige i nærmeste framtid, men tid og sted er ennå ikke bestemt. I tillegg har bandet spilt inn tre helt nye singellåter som alle kan høres på Spotify og lignende plattformer.

Det er tidligere kapellmester i Bhonus, Hans Östh, som melder dette på sin Facebookside, og han kan fortelle at det blir de samme medlemmene som var med under avskjedkonserten i Brunnsparken i 2012 som også blir med på den kommende gjenforeningskonserten. Info om spillested og dato for dette kommer jeg tilbake med info om når dette foreligger.

Ellers så har bandet også spilt inn tre helt nye låter av det noe mer moderne og "popiga" slaget, slik Bhonus alltid har vært kjent for, låter som du finner på Spotify dersom du har dette. Låtene har fått titlene "Min radio", "Inte ens din doft" og "Cathy's clown". Her i For Swingende får du høre en av disse låtene i et av de nærmeste programmene, muligens allerede kommende uke(uke 43-2017).

(Kilde: Hans Östh sin Facebook-side)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar