Dansegalla på Scandic Hell

På 5.juledag, eller 29.desember som det står på kalenderen, så blir det stor dansegalla på Scandic Hell i Stjørdal i Nord-Trøndelag med eliten av norske danseband på scenen.

Ja, det er litt av et stjernelag man har samlet på hotellet denne romjulskvelden, tre Hedmarksorkestre og ett fra Trøndelag, og da snakker vi om Anne Nørdsti, Ingemars, Contrazt og Holmsve. Så dette blir litt av en fest der fire av landets desidert mest populære orkestre setter hverandre i stevne og underholder trønderne fra klokka 20 til 02 på kvelden og natta, det vil si livemusikken starter først klokka 21, den første timen er det velkjente DJ Charlie som spiller musikk "på plate".

Billettene koster kr. 375,- pr person og kan kjøpes enten i døra eller på forhånd i hotellets resepsjon. Har man lyst til å spise litt før dansen så kan man også kjøpe en flott middagsbuffet som serveres enten klokka 16:30 eller klokka 19, og dette koster kr. 425,- pr person.

Overnatting kan selvsagt også bestilles på hotellet og dette koster for anledningen kr. 1175 for to personer i dobbeltrom eller kr. 925,- for for enkeltrom pr person.

For bestilling av bord og/eller hotellrom kan du ringe tlf. 74 84 48 00 eller sende e-post til hell@scandichotels.com.I perioden fra 22.desember klokka 15 til 28.desember klokka 13 er det ikke mulig å bestille verken billetter, bord eller overnatting pga julestengning.

Besøk gallaens eventside på Facebook

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits