Dansegalla i DrammenshallenEn av de første og sikkert også største dansegallaene i 2018 går av stabelen i Drammenshallen lørdag den 20.januar med tre av landets fremste danseband på scenen og det innen tre vidt forskjellige stilarter.

Det er nemlig ingen ringere enn Picazzo, Rune Rudberg Band og Ole Ivars som setter hverandre i stevne på samme scene denne januarkvelden. Dette bør både bli stor fest og i tillegg lokke mye folk til Drammens storstue, så det lønner seg nok å være tidlig ute med billettkjøp, selv om det hører til sjeldenhetene at norske dansegallaer blir utsolgte i våre dager.

Det hele starter opp klokka 20 på kvelden mens dørene åpnes allerede klokka 18. Gallaen avsluttes klokka 02 på natta. Billettene koster kr. 395,- inkl avgift hos Ticketmaster.no(følg linken under) og aldersgrensen er 18 år. Det blir salg av både mat, øl og vin og i Drammenshallen bør det være albuerom nok til å både swinge seg på gulvet og til å hygge seg ved bordet for den som foretrekker å bare lytte og ha det sosialt. Bandene burde også utfylle hverandre bra med både country, litt pop og mer tradisjonelle dansebandtoner igjen, noe som bør tiltrekke seg et bredt publikum i alle aldersgrupper.

Besøk gallaens eventside på Facebook
KJØP BILLETTER FRA TICKETMASTER VIA DENNE LINKEN

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits