hits

Martin Nilsson slutter i Donnez

Hovedvokalist i Donnez i senere tid, Martin Nilsson, har nå bestemt seg for å slutte i bandet, til dels pga problemer med stemmebåndet, til dels av familiære årsaker.

Dette melder Martin og Donnez på deres nettside. Donnez kommer heretter til å fortsette som en kvartett og alle medlemmene i bandet kommer til å dele på vokalistrollen, men Andy Ekenmo som sitter bak trommene blir den som kommer til å synge mest, inntil Donald Laitila, som er bandets opprinnelige vokalist, kan begynne å synge igjen for fullt, etter at han også har vært igjennom en sykdomsperiode hva stemmen angår. Dette regner de med snart vil være ordnet og at Donald igjen kan stå ved sangmikrofonen.

Forøvrig kan Donnez også fortelle at de ser veldig lyst på framtiden og at de allerede nå i slutten av november kommer til å slippe en tre spors singel der både Andy og Donald er med og synger. Dette regner jeg også med vil bli en forsmak på et kommende album, da Donnez er et veldig produktivt band på platefronten som pleier å gi ut plater ganske så regelmessig, stort sett en gang i året.

Les mer på Donnez sin nettside

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar