hits

Mona G - Bella notte

Mona G, som nylig har sluppet et helt album med en rekke av sine tidligere utgitte låter i ny tapning, har i tillegg også fått æren av å spille inn sin egen favoritt-julesang med de samme Nashville-musikerne som medvirket på albumet. Og Mona sin store julefavoritt er altså "Bella notte" som både nordmenn og svensker nok aller helst forbinder med Disney-klassikeren om "Lady og Landstrykeren".

Her har altså Mona G, eller Mona Gustafson som hun heter, fått hjelp av en rekke dyktige og anerkjente musikere fra countrymusikkens hjemby til å kompe henne på denne nydelige og stemningsfulle sangen som "alle" hører på TV et par timer før de setter seg til bords på julaften. Av musikerne her kan vi blant annet trekke fram Joe Caverlee som har lagt på fiolin på innspillingen, en mann som har medvirket på turnèer med artister som Bellamy Brothers og Billy Ray Cyrus, og vi kan også trekke fram en av Nashvilles fremste steelguitarister, nemlig Mike Johnson som spiller solopartiet på "Bella notte": Han har spilt med en lang rekke av Nashvilles mest kjente artister og musikere. 

Ellers må jeg si at Mona gjør en fremragende versjon av denne gamle klassikeren, som muligens er enda større i Sverige enn her i Norge, hun synger med all den følelse og innlevelsen hun er kjent for fra tidligere, og da blir det bare knallbra. En låt som passer Mona sin stemme perfekt, skriver plateselskapet, og den påstanden signerer jeg selv også.

Her i For Swingende får du høre låten på radioen i en av våre julespesialer som går på lufta i sendinga rundt julaften og i romjula.

Låten er forøvrig kun tilgjengelig som digital singel, blant annet på Spotify

Besøk Mona G sin hjemmeside

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar