hits

Me2 Danseduo - Musikalsk ektepar fra Hadeland

Jeg har i denne saken lyst til å presentere Me2 Danseduo for dere, en dansebandduo som nylig var på besøk i studio hos meg og som består av ekteparet Marion og Edgar Jensen Hermansen som er bosatt på tjukkeste Hadeland, et stort steinkast fra hovedstaden.

Dette er to musikalske mennesker som alltid har vært glade i sang og musikk. Marion har blant annet fartstid fra diverse kor, blant annet velkjente Kor 90 fra Gjøvikdistriktet, mens Edgar ikke har spilt noe særlig offentlig før han slo seg sammen med Marion og startet Me2. Sammen er de ihvertfall som dynamitt og de har også et allsidig repertoar når det kommer til låtmaterialet. De har selvsagt mye coverlåter innen ulike stilarter, slik som country, danseband og rock, men de har også en del eget materiale som de har fått skrevet spesielt til seg, og samarbeider blant annet med ei dame fra Lier som heter Hege Bjerknes og Robert Hansen fra Trondheim, i tillegg til at Marion også skriver en del låter selv. Dermed er de en duo som kan by på en del låter som ingen andre har.

For de som skulle ha lyst til å engasjere Me2 til et arrangement, så er det bare å finne dem på Facebook og kontakte dem der, eller om dere ikke er av den "digitale" typen som er på Facebook, så kan dere også ta kontakt med For Swingende så skal jeg formidle kontakt videre enten pr mail eller telefon. Men det er verdt å merke seg at Me2 i hovedsak tar på seg oppdrag i en radius på omtrent 2,5 time fra Hadeland, så da dekker de med andre ord store deler av Indre Østland. 

På Spotify har Me2 publisert tre originallåter som de har spilt inn, så om du søker dem opp der inne så kan du lytte til disse om du ikke får med deg radiosendinga til For Swingende denne uka(uke 47-2017) hvor jeg spiller alle tre låtene i tillegg til et intervju med Marion og Edgar. Intervjuet kan du også lytte til via Youtube-videoen nederst i denne saken, men om du vil høre musikken også, så må du enten høre på radiosendinga eller benytte deg av Spotify. Forøvrig så planlegger Me2 å lansere flere låter i tida som kommer, så følg gjerne med jevnlig på Facebook og her hos For Swingende får å holde dere oppdatert på nyheter fra denne flotte og dyktige duoen.

Besøk Me2 Danseduo sin Facebook-side via denne linken


HØR INTERVJU MED M2 DANSEDUO:
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar