hits

BOKTIPS: Toten-popen og andre topper

Musikkekspert, radiomann og lokalhistoriker Sigbjørn Hemstad har i høst gitt ut en flott bok som tar for seg popmusikken på Toten fra 60 tallet og fram til 2017, og en rekke danseband og annen musikk som er nært relatert til dansebandgenren er også omtalt i boka.

Dansebandmusikken på Toten har sågar fått sitt eget kapittel i denne boka, i tillegg til at de store ikonene innen Toten-popen får bred omtale, slik som Brio Band, Wentzel, Inger Lise Rypdal, Knut Anders Sørum og mange andre. Boka inneholder mye spennende og unikt bildemateriale og både små og store plateutgivelser og begivenheter er nevnt, krydret med Sigbjørns egne opplevelser og betraktninger rundt det hele. Bakerst i boka finner vi også et alfabatisk artistleksikon over alle som har preget Totenpop'en på en eller annen måte.

Sigbjørn selger boka både fra diverse bokhandler rundt i Gjøvik/Toten-området og pr post til dere som befinner dere andre steder i landet eller som av andre årsaker ønsker å få boka hjem i postkassa. Prisen er kr. 250,- pluss evt frakt. For bestilling kan du kontakte Sigbjørn Hemstad enten via hans private profil på Facebook eller du kan sende ham en e-post til sihemsta@online.noBoka er forøvrg på drøyt 130 sider.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar