hits

Dansegalla i HarstadLørdag den 27.januar 2018 blir det dansegalla på Nordic Hall i Harstad med to nordnorske band på menyen, nemlig Rikingan og Znert.

Rikingan bør være et velkjent band for de fleste, da de for noen år siden ga ut et par ganske så sterke plater på Tylden & Co sin etikett, og gjorde seg bemerket både på radio, festivaler og ikke minst på den tidens Dansefot Jukebox på NRK TV. I 2018 stiller de imidlertid som duo, men med samme vokalist som før, nemlig Lars Petter Dahl.

Znert er et band som blant annet består av tidligere medlemmer fra Hilde & Gutta og hvor Hilde Holmen(tidligere Nordgård) som sang/synger i Hilde & Gutta er vokalist. Det må nevnes at Hilde & Gutta fortsatt eksisterer, og at Znert er et lite sideprosjekt som Hilde og Benn Holmen reiser rundt med sammen med Rune Langmo mens hovedbandet har en liten midlertidig timeout. Og spillestilen til Znert er kort sagt country, rock og swing, pluss noe listepop av ulike årganger.

Billettene til gallaen koster kr. 350,- og kan kjøpes via Scandic Harstad på tlf. 770 03000.  På samme nummer kan du også bestille overnatting.

For deg som ikke er lokalkjent så finner du Scandic og Nordic Hall på adressen Strandgata 9, 9405 Harstad.

Besøk gallaens eventside på Facebook

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar