hits

Dansegalla på Steinsland(Sotra)

Lørdag den 10.februar 2018 er det klart for dansegalla på Panorama Hotell & Resort på Steinsland i Sund kommune på Sotra i Hordaland.

Her blir det både østlandske og lokale krefter på scenen, ikke overraskende så er det også her Contrazt som er hovedbandet, kanskje landets mest benyttede dansegalla-orkester nå de siste årene, og i tillegg så stiller en spennende jentetrio fra Sotra som kaller seg Chicksa opp for å bryte litt med den rene dansebandmusikken. Chicksa har nok et noe mer internasjoalt repertoar enn det Contrazt står for, med mange kjente hits på programmet, og bør bli et godt supplement til den "svensktopp-inspirerte" dansemusikken som Contrazt byr på fra sin scenehalvdel.

Det hele starter opp allerede klokka 18:30 på kvelden, det er ihvertfall da man åpner dørene, og siste tone spilles av klokka 02 på natta. Billettprisen er kr. 395,-  og billetter kan kjøpes fra Ticketco sin nettløsning via direktelinken nederst i denne saken. Her kan du også bestille både overnatting og bobilplass dersom dette er ønskelig.

For deg som ikke er lokalkjent så finner du Panorama Hotell på adressen Austefjordveien 165, 5379 Steinsland.

Besøk gallaens eventside på Facebook via denne linken
KJØP BILLETTER FRA TICKETCO VIA DENNE LINKEN

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar