hits

Romjulsdans på Steinsland(Sotra)

Også i romjula blir det dansefest på Panorama Hotell & Resort på Steinsland på Sotra med to lokale utøvere på scenen, dette skjer 5.juledag, altså den 29.desember.

Det er det kjente Sotrabandet Aristocats og et kanskje litt mer ukjent band for mange, The Bruuds, som står for dansemusikken denne romjulskvelden. Aristocats er nok kjent for veldig mange innen dansebandmiljøet, og spiller en blanding av country og litt mer rocka dansemusikk igjen. The Bruuds på sin side er et 5 manns band som underholder med både allsang og annen variert festmusikk med mange kjente hits på repertoaret.

Det hele starter opp klokka 19:30 med en oppvarmingsartist som heter Marius Larsen, en artist som beskrives som partygitarist. Deretter går Aristocats på scenen klokka 21:30 før The Bruuds overtar 22:15, og deretter går det slag i slag resten av kvelden med vekselsvise spillesett fra begge band.

Billettene koster kr. 220,- pr stk og kan kjøpes hos Ticketco sin nettløsning via direktelinken nederst i denne saken. Overnatting på hotellet kan også bestilles fra samme nettside og her tilbys man en pakkeløsning til kr. 2330,- som inkluderer overnatting i dobbeltrom for 2 personer pluss to billetter til dansen.

Les mer om dansen på Panorama Hotell sin nettside
KJØP BILLETTER FRA TICKETCO VIA DENNE LINKEN

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar