hits

Gjør deg klar for romjulsnøtter fra For SwingendeVi har, som dere sikkert har lagt merke til, kuttet ut å kjøre julekalender-konkurranser i desember de siste årene, men i år skal vi istedet kjøre en serie på 8 romjulsnøtter fra 1.juledag til 1.nyttårsdag her på nettsiden/bloggen vår.

Dette vil alt sammen bli spørsmål som er knyttet opp til norsk og svensk dansebandmusikk, og alle spørsmålene er bygget over samme lest, noe du skal få vite mer om når jeg lanserer første spørsmål/nøtt natt til 1.juledag. Ellers så blir opplegget på samme måten som våre tidligere julekalendere har vært, at det er den som svarer rett på flest mulig spørsmål i løpet av romjula som stikker av med premien, men i år klemmer vi til med to vinnere, slik at det blir de to som har flest rette svar som vinner hver sin CD. Derfor er det viktig å være på alerten hver dag og sende inn dine svar til meg pr e-post.

Og CD-premien jeg deler ut i år er den flunkende nye juleplata til Kai Robert Johansen som han har spilt inn i Betlehem av alle steder med palestinske musikere som medvirker, i tillegg til at Toralv Maurstad er med og leser Juleevangeliet på sin egen særegne måte. Dette er langt fra noen dansebandplate, men likevel et album som jeg tror mange av dere vil like, selv om den kanskje ikke blir aktuell å sette på før til neste jul igjen, da vi vil være et stykkke uti januar når premiene ankommer vinnernes postkasser. Plata inneholder imidlertid ikke bare julesanger, men også litt andre kjente salmer og klassikere som fint lar seg høre året rundt.

Uansett håper jeg flest mulig av dere vil bli med og bryne dere på mine romjulsnøtter, som altså kjøres i gang natt til 1.juledag og avsluttes ved midnatt 1.nyttårsdag.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar