hits

Westlights ute med sitt andre album

Det svenske dansebandet Westlights fra Älvdalen er ute med sitt andre album nå i 2017, ei plate som har fått tittelen "Den väg du ska gå" og som inneholder totalt 11 låter.

Westlights er et countryorientert danseband som består av Gunnar Korsmoe, Daniel Johansson, Kent Manfredsson, Gustav Håmås og Bengt Andersson, og de ble startet opp i 2011. To plater har det blitt pluss en demo, demoen kom i 2013 mens første ordentlige album ble utgitt i 2014. Nå i 2017 er plate nummer to på banen, ei plate som inneholder flere kjente spor, men også noen litt nye bekjentskaper for mange. "Lång väg till dig" fra Streaplers", "Ett hundra mil från dig" fra Flamingokvintetten/Lasse Stefanz og "Möt mig i Stockholm" fra Tonix/Sir Douglas Quintet er noen av låtene du finner på den seneste Westlights-plata.

Forøvrig så syns jeg Westlights er et meget godt og dyktig band, som jeg gleder meg til å presentere for dere lytterne når jeg skal sette den seneste plata deres under lupen på radioen utpå senvinteren en gang. Gled dere, for dette er bra!

Besøk Westlights sin hjemmeside

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar