hits

Christina Lindberg - Ge dig själv en chans

Christina Lindberg, som var en stor dansebandartist på 90 tallet med sitt daværende orkester, er nå på banen igjen med en ny singel, og det beste med denne er et den stilmessig er veldig lik Christinas stil på 90 tallet med ganske så tradisjonell dansebandmusikk, riktignok med en del inspirasjon fra country.

Det er også denne stilen Christina kommer til å kjøre fullt på i tida som kommer, og i april eller mai 2018 kommer hun til å slippe et helt album med musikk som etter sigende kommer til å minne veldig om det orkesteret Christina Lindbergs presenterte på sine plater på 90 tallet.

Den første singellåten fra Christinas kommende album bærer tittelen "Ge dig själv en chans" og er en litt countryinspirert men også ganske tradisjonell dansebandlåt i litt over middels tempo, med andre ord en låt man fint kan både bugge og swinge til. Det er forøvrig Christina selv som har skrevet låten, og her i For Swingende satser jeg på å spille den på radioen rett over nyttår, så da må dere følge med der.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar