hits

Grunnkurs i fox på HamarHelga den 13. og 14.januar blir det grunnkurs i moderne fox på lokalet Høyvang utenfor Hamar i regi av Glade Dansevenner.

Begge dagene varer kurset fra klokka 10 til 16. Prisen er kr. 750,- pr person og det inkluderer kurs, lunch, drikke til maten og kaffe begge dager. Med hensyn til maten er det ønskelig at man opplyser om evt allergier ved påmelding. Man ønsker så jevne par som mulig, så de som melder seg på alene vil få plass så fort man har dansepartner på plass. Likevel blir det vanlig bytte av partnere under kurset.

Påmelding gjøres enten via privat melding på Facebook til Ingrid Hoelset eller pr SMS til 990 45237. Både påmeldingsfrist og betalingsfrist er satt til 10.januar. Man før oppgitt kontonummer ved påmelding.

I tillegg blir det fredagen i forkant, altså den 12.januar, sosialdans på Høyvang fra klokka 19 til 22:30 som oppvarming til kurset. Her spiller man musikk fra "boks" med en spilleliste fylt av variert fox-musikk.

På lørdagskvelden blir det også dansefest med svenske Mickeys, og dette må betales separat dersom men ønsker å være på dette.

Les mer på kursets eventside på Facebook

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar