hits

Gutta fra Scandinavia - Bak mine tårer

Superduoen Gutta fra Scandinavia har sluppet en flott singel nå på tampen av 2017, en iørefallende og koselig danselåt med tittelen "Bak mine tårer".

Dette er en låt i god, gammel Scandinavia-ånd der Terje Mårstad er vokalist, og opphavsmann er hans makker Steinar Storm Kristiansen, som både er hjernen bak gamle Scandinavia og dagens duoversjon av det legendariske dansebandet som var blant Norges fremste danseband fra 1988 og til langt utpå 2000 tallet.

Med på innspillingen har de også fått selskap av Bjørn Elvestad og Hans Borg som gjestemusikere. Det hele er innspilt i Steinar sitt eget studio med Steinar selv som produsent.

Låten går i middels tempo og har en gyngende og fin dansetakt hvor man bare kan seile bortover gulvet i armene på partneren sin. Teksten er nok av det bittersøte slaget, men uansett en veldig sterk og god låt som jeg tror de aller fleste danseglade lyttere vil sette pris på å høre. Og høre den får du her i For Swingende kommende uke(uke 2-2018), for da er nemlig "Bak mine tårer" utfordrer på For Swingende-Toppen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar