hits

Dansemorro på SundvoldenLørdag 24.februar prøver dansegalla-arrangør Maj Helene Hubakk seg på nok en omgang med Dansemorro, også denne gangen på Sundvolden Hotell utenfor Hønefoss og med tre spennende band og artister på spilleplanen.

De som sørger for dansemusikken denne februarkvelden er ingen ringere enn Anne Nørdsti, Holmsve og Mr Ray, etter min mening det mest spennende artistutvalget på Maj sine arrangementer noensinne.

Det hele starter opp klokka 20 på kvelden mens dørene åpnes klokka 19:30. For å bestille billetter og/eller overnatting kan du kontakte Sundvolden direkte og oppgi koden "Dansemorro" ved bestilling. Enkeltbilletter koster kr. 395,- + avgift til Ringbillett(følg direktelink under) eller de kan kjøpes for samme pris i resepsjonen på hotellet avgiftsfritt. For overnatting er det egne pakkepriser, noe du kan lese mer om på eventsiden på Facebook via linken under, men jeg kan nevne at om du ønsker en 2 retters middag i forkant av festen så koster dette også kr. 395,- i tillegg til billettprisen. Kjøper du billett ved inngangen etter klokka 16 på selve festkvelden så er prisen kr. 450,- pr stk og for inngang og middag under ett så er prisen kr. 820,- pr person.

Det er også verdt å merke seg at aldersgrensen på dette arrangementet er satt til 20 år.

Les mer på eventsiden på Facebook
Bestill billetter fra Ringbillett via denne linken

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar