hits

Vårspretten Dansefestival på Beitostølen

Helga fra 27. til 29.april går dansefestivalen Vårspretten av stabelen på Beitostølen og Radisson BLU Hotell med flere spennende svenske danseband på menyen.

De som spiller opp på Vårspretten er Callinaz, Expanders og Jannez. På fredagen spiller Jannez og Callinaz og på lørdagen spiller Expanders og Callinaz. Begge kveldene spiller bandene fra klokka 20 til 01. Det tilbys ulike overnattingspakker i forbindelse med festivalen og her varierer prisene fra kr. 965,- til kr. 1895,- men for enkelhetens skyld kan du klikke deg inn på festivalens eventside via linken nederst i denne saken og lese om de ulike alternativene der. Ønsker du derimot kun inngangsbillett så kan jeg informere om at disse koster kr. 290,- for èn dag og kr. 490,- for begge dager.

Samme helg er det også sesongavslutning i skianlegget, for de som ønsker å delta på det. Her går også en annen happening kalt Vårspretten av stabelen, nemlig en øvelse der man skal forsere et 25-30 meter langt basseng fylt med isvann. En øvelse for de litt mer vågale og hardhudede, med andre ord.

For mer info om selve dansefestivalen kan du kontakte Anne Karin Christensen på tlf. 95123098. For bestilling av hotellopphold og lignende kan du benytte e-post til booking@beitostolen.com eller tlf. 61 35 10 00.

Les mer på festivalens eventside på Facebook via denne linken

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar