hits

Ivan Sørensen - Den du er / Flyv lille fugl

Den danske sangeren Ivan Sørensen har nylig spilt inn to nye singellåter med titlene "Den du er" og "Flyv lille fugl".

Disse låtene er innspilt i AM Studio som eies og drives av Anne Marie og Eddie Knudsen, som vi kjenner fra den danske duoen Amek Duo. Det er også Anne Marie og Eddie som har hjulpet Ivan i studio. Låtene på sin side er skrevet av Ivan selv i samarbeid med forfatteren Pia Rung Andersen, det vil si at Pia har laget teksten til "Den du er" mens Ivan har laget melodien, mens på "Flyv lille fugl" har Ivan selv skrevet både tekst og melodi.

"Den du er" er en ganske uptempo låt med en lystig og lett melodi, mens "Flyv lille fugl er en mer balladepreget sang igjen. Ivan er kanskje ikke verdens beste vokalist, men låtene er likevel hørbare med et behagelig og fint komp med en innleid mann på gitar(Johan Askov Hansen), mens det øvrige kompet og koringen er spilt inn av Anne Marie og Eddie selv.

Ivan har i hovedsak drevet med musikk på hjemmebane og har ikke opptrådt så mye offentlig, så han er vel mest å regne som en glad amatør. Men han skriver både tekster og melodier selv, først og fremst med appell til den delen av lyttene jeg vil beskrive som "godt voksne", uten at jeg legger noe negativt i det.

Her i For Swingende får du høre en smakebit fra den nye singelen i neste ukes sending(uke 9-2018).

3 kommentarer

Karin Helene

10.06.2018 kl.21:33

hvor får man tak i singlene

For Swingende

11.06.2018 kl.03:15

Karin Helene: Send en e-post til amekduo@amekduo.dk og spør om du kan få kjøpt singelen derfra. Hils fra meg.

Ivan Sørensen

17.06.2018 kl.09:28

Til

Karin Helene.

Hej Karin Helene, du kan købe min cd, ved at sende navn og adresse til min e post ivan.glem.sorensen@hotmail.com så skal jeg sende en cd til dig.

Hilsen

Ivan Sørensen

Skolegade 17

6622 Bække

Danmark.

Skriv en ny kommentar