hits

Dansegalla i Skedsmohallen 2018Den 4. og 5.mai er det klart for ny dansegalla i Skedsmohallen med to flotte band på scenen, nemlig Gutta fra Scandinavia og svenske Pia Pihlgrens.

Dette er en galla der fredagen er beregnet på de som har nedsatt funksjosevne. Da er det Gutta fra Scandinavia som spiller alene fra klokka 17 til 20, mens dørene åpnes klokka 16. På lørdagen er det ordinær dansegalla for alle med både Gutta fra Scandinavia og Pia Pihlgrens på scenen, og spilletidene her er fra klokka 20 til 01:30, mens dørene åpnes klokka 19.

Billettprisene er for fredagen kr. 250,- ved forhåndskjøp og kr. 300,- ved døra, og for lørdagen kr. 350,- ved forhåndskjøp og kr. 400,- ved døra. Billetter kan forhåndskjøpes hos Ticketmaster.no. På fredagen er det også gratis inngang for ledsagere ved framvisning av gyldig ledsagerbevis.

På fredagen er det alkoholfritt arrangement og ingen aldersgrense, men likevel servering av diverse mat og alkoholfritt drikke. På lørdagen blir det salg av både mat og drikke, samt alkoholservering. 

Det blir også mulighet for bobil- og campingvogn-parkering på baksiden av hallen. 

Det minnes ellers om at det ikke er tillatt med stiletthæler i hallen og det er forøvrig mulig å betale både med Vipps, kort og kontanter.

Arrangører av det hele er Ross & Werner Event.

Besøk gallaen sin hjemmeside via denne linken(Dansgalla.com)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar