hits

Workshop i linedance og West Coast Swing på BiriFredag 4. og lørdag 5.mai arrangerer tre danseklubber rundt Mjøsa en felles workshop i både linedance og West Coast Swing på Herredshuset på Biri.

Det er Western Kickers Linedancers på Lillehammer, Dans og Moro på Hamar og Gjøvik Danseklubb som står bak denne workshopen.

På fredagen blir det fokus på West Coast Swing med et gratis innledende introkurs på en time med påfølgende nybegynner og påbyggkurs i to timer som koster kr. 100,-(dette er to separate kurs, men prisen gjelder for begge to). Dette starter klokka 18 og varer til klokka 21.

På lørdagen er det linedance som gjelder og da skal det læres bort hele 13 ulike danser innen ulike vanskelighetsgrader. Dette starter opp klokka 10 og pågår til klokka 18, med innlagte pauser for blant annet lunsj midt på dagen. Klokka 18 avsluttes kursvirksomheten og det serveres middag før det braker løs med fest og dans fra klokka 20 og videre utover kvelden, der man kan praktisere det man har lært og ha det sosialt. Prisen for hele lørdagen er kr. 250,- pr person.

Forøvrig er det ingen forhåndspåmelding her, det er bare å møte opp og betale ved kursstart. Det stilles heller ingen krav til at kursene må "gå opp" kjønnsmessig, da både linedance og West Coast er kjønnsnøytrale danser der man i West Coast danser etter prinsippet "follower og leader", mens linedance som kjent er for en og en.

Det blir også åpent kiosksalg under hele kurshelga.

Du kan via videoen under høre et intervju jeg har laget med to av arrangørene for kurshelga.

Les mer om workshopen via eventsiden på Facebook

HØR INTERVJU MED ARRANGØRENE:
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar