hits

Titanix - Vem är det nu som är stark

Svenske Titanix er snart aktuelle med et fullt album, men som en siste forsmak på dette så har de nå sendt ut ytterligere en singel med tittelen "Vem är det nu som är stark".

Dette er en frisk, popduftende og ganske uptempo låt hvor Maria Rolf som vanlig synger på en god og overbevisende måte. Låten er skrevet av to skikkelige ringrever innen dansebandbransjen, nemlig Henrik Sethsson og Thomas Berglund. Produsent har vært Thomas Thörnholm i nært samarbeid med bandets egne medlemmer. En meget sterk og god låt som jeg likte veldig godt da jeg fikk høre den, til tross for at jeg normalt sett sverger til den tradsjonelle grenen av dansebandgenren. Maria Rolf er jo også en fremragende vokalist som kler de fleste stilarter veldig godt og som synger like godt pop- og schlagerlåter som ren dansebandmusikk.

Den nye plata til Titanix vil forøvrig bli sluppet den 16.juli og vil sannsynligvis bli presentert her i For Swingende i løpet av august måned. Jeg er ganske sikker på at vi har noe å glede oss til! Hva singelen angår så går den på lufta i For Swingende nå i uke 25-2018.

Besøk Titanix sin hjemmeside

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar