hits

BlackJack - Älskling jag lovar och svär / Hey Baby

Svenske BlackJack med Kjelle Danielsson i spissen er aktuelle med en ny tospors-singel i disse dager med den gamle 60 talls låten "Hey baby" og en nyskrevet låt med tittelen "Älskling jag lovar och svär".

Dette er to låter som begge har en sterk duft av 50- og 60 tallet, selv om det bare er "Hey baby" som opprinnelig stammer fra den tidsepoken. "Hey baby" er mest kjent i Bruce Channel sin versjon fra 1961, en låt som også var med på soundtracket til storfilmen Dirty Dancing fra 1987. Her har BlackJack "buggifisert" låten en smule og laget en skikkelig frisk og up-to-date versjon av det hele, kanskje spesielt tilrettelagt for buggdanserne.

Hva "Älskling jag lovar och svär" angår så er det en originallåt fra låtskriverne Dan Attlerud, Fredrik Boström og Thomas Thörnholm. Låten går i middels tempo og har en veldig fin og iørefallende melodi og et arrangement som også gir oss assosiasjoner til 50- og tidlig 60 tall.

Kjelle Danielsson fremfører begge låtene på en veldig god og overbevisende måte med en stemmeklang som kler denne typen låter veldig godt, og det slår meg at BlackJack muligens har hentet enda mer inspirasjon fra 50- og 60 talls musikken etter at Kjelle tok over, i forhold til på tida da Tony Ljungström var vokalist.

Begge låtene vil bli å høre her i For Swingende i slutten av august, grunnet stor pågang av nye låter nå i sommer, men om du ikke orker å vente så lenge, så ligger begge låtene på Spotify og kan avlyttes der.

Besøk BlackJack sin hjemmeside

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar