hits

Amek Duo - Bare minderne består / Det jeg føler for dig

Den danske duoen Amek Duo er ute med en ny 2 spors singel i disse dager med to riktig så dansevennlige låter. Titlene er "Bare minderne består" og "Det jeg føler for dig".

Amek Duo består av ekteparet Eddie og Anne Marie Knudsen, to meget dyktige sangere og musikere innen den danske dansebandbransjen. Eddie har blant annet tidligere fartstid fra dansebandet Santa.

Den nye singelen består av to ganske så tradisjonelle dansebandlåter, med en ordentlig god dansetakt. 

"Bare minderne består" er en uptempo og frisk swing/bugg-låt som er skrevet av svenskene Jan-Erik Knudsen og Mikael Cederborg med dansk tekst av Eddie Knudsen. "Det jeg føler for dig" går også i en ganske uptempo hastighet, og denne har også en veldig god swingtakt som burde passe fint for swing- og buggdanserne. Her er det Jan-Erik Knudsen, Lars-E.Carlsson og Hans Annellson som er opphavsmenn mens Eddie Knudsen også her har skrevet dansk tekst.

To meget sterke danselåter fra en av Danmarks fremste dansebandduoer, og det hele vil bli å høre i For Swingende i august og september, blant annet kan jeg allerede nå røpe at den ene av låtene vil bli testet på For Swingende-Toppen for august måned.

Besøk Amek Duo sin hjemmeside

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar