hits

Dansegalla i Braatthallen, Kristiansund

Reklame | Ticketco

Lørdag den 22.september blir det stor jubileums-dansegalla i Braatthallen i Kristiansund i forbindelse med gallanes 20 års jubileum nå i 2018. På scenen møter vi ingen ringere enn Dænsebændet og Anne Nørdsti, mens det på fredagen blir en egen konsert med countryrock-bandet Rotlaus fra Telemark.

Jeg syns arrangørene virkelig har truffet innertier med artistvalget denne gangen, for både Dænsebændet og Anne Nørdsti er publikumsmagneter i tillegg til at de ikke er blant de aller mest brukte galla-bandene pr i dag, spesielt ikke Dænsebændet, som kun gjør noen få utvalgte jobber i året for tida. Så her bør møringene kjenne sin besøkelsestid.

Det hele starter opp klokka 19 og avsluttes klokka 02 på natta. Billettene koster kr. 400,- inkludert avgift og kan kjøpes hos Ticketco via direktelinken nederst i denne saken. Der kan man også bestille bobil-parkering, noe som må gjøres via dette billettsystemet for at man skal være sikret plass. 

Når det gjelder Rotlaus-konserten den 21.september så koster billettene dit også kr. 400,- og kan bestilles via egen Ticketco-link nederst i denne saken. Denne konserten starter klokka 21 og det opplyses om at det i utgangspunktet er 18 års aldersgrense, men at ungdom ned til 16 år kan komme inn hvis de har med verge.

Aldersgrensen på selve gallaen er 18 år, og her gjelder ikke vergeordningen.

Besøk gallaens eventside på Facebook
KJØP BILLETTER TIL DANSEGALLAEN HOS TICKETCO VIA DENNE LINKEN
KJØP BILLETTER TIL ROTLAUS-KONSERTEN HOS TICKETCO VIA DENNE LINKEN

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar