hits

Dansegalla i Hvalerhallen

Lørdag den 29.september blir det ny dansegalla i Hvalerhallen i Østfold, denne gang med Bøckmanns og Ingemars på scenen.

Bøckmanns er en allsidig trio med Monique Eliassen i spissen, et band som tilpasser både størrelse, stil og form etter arrangørens ønske, så her kan vi nok forvente oss noe for enhver smak. Ingemars på sin side trenger neppe noen nærmere presentasjon, de er i toppklassen innen danseband i Norge og er et sikkert kort for alle arrangører.

Det hele starter opp klokka 20 på kvelden og avsluttes klokka 02, mens dørene åpnes allerede klokka 19. Billettene koster kr. 300,- ved forhåndssalg og kr. 350,- ved inngangen. Forhåndssalget foregår via diverse Kiwi, Bunnpris, Narvesen og Spar-butikker i nærområdet, oversikt over disse finner du på gallaens Facebook-side som du finner via link nederst i denne saken.

Det blir også satt opp gratis buss fra Skjærhalden og Utgårdskilen med avgang klokka 19:30. Det går også tilsvarende busstilbud fra Hvalerhallen til Fredrikstad sentrum etter festslutt klokka 02. For dere som ønsker busstransport så kan dere melde deres interesse til Øivind Johnsen på tlf. 90163622.

Bordbestilling kan gjøres til Helge Fredriksen på tlf. 91314026.

Hvalerhallen finnes dere forøvrig på adressen Rødveien 28, 1684 Vesterøy.

Besøk gallaens eventside på Facebook via denne linken

 

2 kommentarer

Jorn Ole

26.09.2018 kl.20:59

Hvorfor kan dere ikke være ærlige når det gjelder priser.

På nettet står det at billettene koster 350,- ved døra og 300,- ved forhåndsbestilling.

Hvorfor må dere ljuge om prisene på dans i Hvalerhallen

Ved forhåndsbestilling tar dere 325,-

tenkte å ta det opp på facebook til uka.

For Swingende

26.09.2018 kl.22:13

Jorn Ole: Jeg har ingenting med gallaen å gjøre, jeg er bare en nyhetsformidler, så om du er misfornøyd med annonseringen må du ta kontakt med arrangørene direkte. Men saken ang billettprisene er at Ticketmaster tar 25 kr i avgift fra alle som kjøper billetter via dem. Dette er det dessverre ikke alle arrangører som tar med når de annonserer. Selv prøver jeg å regne inn avgiften når jeg omtaler arrangementer på bloggen min, men denne gang tok jeg kun utgangspunkt i eventet på Facebook. Det beklager jeg.

Skriv en ny kommentar