hits

Dansegalla i Hvalerhallen

Lørdag den 29.september blir det ny dansegalla i Hvalerhallen i Østfold, denne gang med Bøckmanns og Ingemars på scenen.

Bøckmanns er en allsidig trio med Monique Eliassen i spissen, et band som tilpasser både størrelse, stil og form etter arrangørens ønske, så her kan vi nok forvente oss noe for enhver smak. Ingemars på sin side trenger neppe noen nærmere presentasjon, de er i toppklassen innen danseband i Norge og er et sikkert kort for alle arrangører.

Det hele starter opp klokka 20 på kvelden og avsluttes klokka 02, mens dørene åpnes allerede klokka 19. Billettene koster kr. 300,- ved forhåndssalg og kr. 350,- ved inngangen. Forhåndssalget foregår via diverse Kiwi, Bunnpris, Narvesen og Spar-butikker i nærområdet, oversikt over disse finner du på gallaens Facebook-side som du finner via link nederst i denne saken.

Det blir også satt opp gratis buss fra Skjærhalden og Utgårdskilen med avgang klokka 19:30. Det går også tilsvarende busstilbud fra Hvalerhallen til Fredrikstad sentrum etter festslutt klokka 02. For dere som ønsker busstransport så kan dere melde deres interesse til Øivind Johnsen på tlf. 90163622.

Bordbestilling kan gjøres til Helge Fredriksen på tlf. 91314026.

Hvalerhallen finnes dere forøvrig på adressen Rødveien 28, 1684 Vesterøy.

Besøk gallaens eventside på Facebook via denne linken

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar