hits

Sven-Ingvars - Du och jag

Sven-Ingvars, denne gang med Oscar Magnusson(Sven-Eriks sønn) ved mikrofonen, har sluppet sin første låt etter at Sven-Erik gikk bort og sønnen tok over farsarven. Låten er en veldig typisk Sven-Ingvars låt med tittelen "Du och jag".

Sven-Ingvars skal i løpet av høsten komme med et fullt CD-album med både nye låter og et knippe av gruppas gamle låter i ny innpakning, også noen gjemte og glemte låter. Dette vil også bli Sven-Ingvars sitt første nye studioalbum på ganske mange år. Innspillingen er allerede i full gang og det hele foregår i Skåne i studioet til produsenten Kristoffer Lundqvist. Oscar Magnusson sier til det svenske dansebandtidsskriftet Får jag lov at pappa Sven-Erik kommer til å være deres ledstjerne så lenge Oscar og bandet kjører på videre med bandet, og han vil ta arven videre på sin egen måte og si "Tack for allt pappa!". Og han lover at de skal verne om farens livsverk med både hjerte,følsomhet og grundighet.

Hva den nye singellåten, "Du och jag", angår så handler den låten om den aller første kjærligheten, der man tror og håper at man skal være sammen for alltid. Og for å forsterke både låten og dens mening, samt gi den en ny dimensjon, så har man også fått med Helena Josefsson på duett. Låten bærer preg av god gammel Sven-Ingvars-stil slik de låt under sin litt mer popete periode på 90 tallet. Den gir meg også mersmak fram imot det fulle albumet, som det skal bli skikkelig spennende å høre når det blir klart.

Les mer om singelen osv på FJL.se

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar