hits

Titanix med nytt album

Reklame | CDON

Svenske Titanix fra Valdemarsvik har nylig sluppet sitt nye album med tittelen "Ögonblick av allt".

Titanix har en imponerende merittliste å se tilbake på, til tross for at de her i Norge for mange er et ganske ubeskrevet blad. Likevel, Titanix har eksistert siden 1979 og har spilt på heltid siden 1989. Frontfigur er fortsatt Maria Rolf som er en meget dyktig sangerinne med mye å gå på stemmemessig.

Den nye plata inneholder totalt 12 spor, hvorav fire har vært ute på singel tidligere. Vi finner et par velkjente covers, slik som "Tusen bitar" og "Häng med på party". Ellers har de fått låtmateriale levert fra flere fremtredende navn innen svensk musikkmiljø, slik som Thomas G:son, Henrik Sethsson, Gert Lengstrand, Josefin Glenmark og Molly Sandèn. Og stilmessig har Titanix plassert seg en plass midt imellom mogen og moderne dansebandmusikk, men med et ganske moderne og tidsriktig uttrykk, selv om de spiller låter som også mogenband ofte har på sitt repertor.

Av det jeg har hørt av plata hittil, det vil si cirka 50 prosent, så lover dette meget bra og jeg gleder meg til å presentere plata for lytterne litt lenger utpå sensommeren/tidlig høst.

Besøk Titanix sin hjemmeside
KJØP PLATA FRA CDON VIA DENNE LINKEN

2 kommentarer

Anna

18.07.2018 kl.18:23

Hva er forskjellen på mogen- og modern dansbandsmusik? Ser ofte disse betegnelsene i svenske blader og nettsteder, men ingen forklaring på HVA som skiller disse.

For Swingende

18.07.2018 kl.18:28

Anna: Om du sammenligner f.eks Vikingarna og Scotts/Barbados/Highlights så hører du forskjellen. Mogen dansebandmusikk er basert på slik de svenske dansebandene spilte på 70 og 80 tallet. Modern dansebandmusikk er mer basert på pop og svensk schlagermusikk igjen.

Skriv en ny kommentar