hits

Dansegalla i Honningsvåg

Lørdag 1.september er det igjen klart for dansegalla i Nordkapp Flerbrukshall i Honningsvåg, denne gang med countryduoen Tone Wattum & Ralph Nilsson sammen med dansebandet Saturn på scenen.

Dette er en galla som mange har etterspurt etter fjorårets galla som ble en stor suksess. Denne gangen lover arrangørene også å gjøre noe med temperaturen i hallen, som sist gang var såpass lav at folk som ikke danset måtte kle på seg mer. Dette blir lovt at skal forbedres innen årets dansegalla.

Musikken bør være både variert og god, da det er snakk om både en countryduo og et mer renodlet danseband. Tone Wattum var en stor stjerne på 80 tallet som ga ut flere sterke album og var populær både i Norge og Sverige. Ralph Nilsson på sin side er blant annet kjent fra gruppa The Spotnicks og har turnert verden rundt med flere store artister. Dansebandet Saturn fra Alta regnes som verdens nordligste danseband og er et mye benyttet band på gallaer i de nordligste delene av landet.

De praktiske opplysningene rundt gallaen har jeg dessverre ingen tilgang til for øyeblikket, så dette må du enten finne ut av i lokalpressen eller ta en telefon til de ansvarlige for gallaen, f.eks John Gunnar Broks som er en av drivkraftene bakom arrangementet. Ellers kommer jeg til å oppdatere denne saken med priser, spilletider osv så fort jeg får mer opplysninger rundt dette.

Nordkapp Flerbrukshall finner du forøvrig i Menesgata i Honningsvåg.

Les mer om gallaen hos Finnmarksposten

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar