hits

Frøya på veien igjen med nytt band

Frøya, alias Frøydis Skinnarland, er etter flere års fravær nå tilbake på veien med sitt nye band Country Cats fra Grenland i Telemark.

Frøya hadde en suksessfylt periode for 8-10 år siden, men av ulike årsaker valgte hun tilslutt å legge musikken på hylla. Nå derimot har hun vært ute med flere singler og kan i tillegg skilte med et helt nytt band som allerede er på veien og som også har gjort unna noen spillejobber.

Det nye bandet til Frøya, som riktignok ikke er helt nytt for bandets egen del, består av Carl-Erik Hansen på trommer, Tommy Nikolaisen på bass og Ole Arne Hestvik på gitar i tillegg til Frøya på vokal. 

En annen morsom ting å nevne, som kanskje ikke så mange vet, er at Frøya i 2015 ble innlemmet i noe som heter The Rockabilly Hall of Fame i Jackson, Tennesse, så det er ingen tvil om at amerikanerne også har fått øynene opp for denne flotte og sjarmerende sangfuglen fra Norge.

Du kan lese mer om Frøya & Country Cats på Frøyas hjemmeside via denne linken eller på bandets Facebookside via denne linken.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar