hits

Pegasus - 1000 grunner / Fra Gran til Helle

Pegasus ved Ronny og Tommy Nilsen er ute med to nye singellåter i disse dager med titlene "1000 grunner" og "Fra Gran til Helle".

"Fra Gran til Helle" syns jeg er den klart beste av de to nye låtene, dette er en ganske typisk Pegasus-låt hvor Ronny er hovedvokalist. Sangen er popduftende, men har også en ganske god dansetakt, selv om det ikke er noen utpreget dansebandlåt. Låten har et moderne og luftig lydbilde, men likevel såpass fyldig at låten får det rette "trøkket".

"1000 grunner" er en myk og ganske "seig" ballade, kanskje ikke den beste låten å danse til, men heller en tankevekkende og følsom visepop-ballade hvor Tommy Nilsen tar oss med ganske høyt opp i hans stemmeleie hvor han viser at han også takler høye tonearter ganske godt. Låten har et neddempet og nedstrippet lydbilde og litt annerledes enn det vi vanligvis hører fra Pegasus, en låt som viser en litt mer sart, myk og følsom side av Nilsen-brødrene.

Begge låtene vil bli å høre i For Swingende i nærmeste framtid, ene låten vil komme på lufta allerede i kommende ukes program(uke 44-2018) mens den andre vil få spilletid litt nærmere jul igjen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar